maak de hulpkaart

Hoe maak je de hulpkaart

De hulpkaart kunt u zelf aanmaken met het formulier dat u hier kunt downloaden. Er zijn geen kosten aan verbonden. U krijgt de kart gratis thuis gestuurd.

De kaart  is opgemaakt met het doel dat omstanders op straat die u niet kennen en geen specialistische kennis hebben weten hoe te handelen wanneer het niet goed met u gaat. Wees dus duidelijk en vermijd overbodig jargon of medische termen. De tussenkopjes op de kaart zijn met dat doel gekozen.

Op de pagina vindt u aan d linkerkant een toelichting per thema als ondersteuning bij het invullen van de tekst.

Aan de rechterkant staat het formulier dat u zelf kunt invullen.

 

Invullen van de kaart

De hulpkaart is opgebouwd uit verschillende vakken die per vak ingevuld kunnen worden.

Een paar vakken zijn vooraf ingevuld met een logo en met tekst. Die kunt u verder niet invullen. De andere vakken hebben alleen een tussenkop en daar kunt u de tekst invullen die u zelf wilt invullen. Per vak zijn er negen regels beschikbar. Houd daar rekening mee bij het maken van de tekst. Wees kort en kernachtig.

 

Formulier downloaden

  • Stap een is het downloaden van het PDF formulier door te klikken op de knop download.
  • Stap twee is het invullen van het formulier
  • Stap drie Na het invullen slaat u het formulier op en verzendt u het naar: info@hulpkaartutrecht.nl. (zie verzendformulier hieronder)
  • Stap vier Wij printen de kaart uit en sturen het per post naar u

 

Privacy

Na het verzenden worden uw gegevens vernietigd. Wij slaan geen bestanden of gegevens op om uw privacy te bewaken.

Met het invullen van de hulpkaart geeft u ons (steunpunt GGZ Utrecht) toestemming om de kaart af te drukken en te verzenden naar u onder de voorwaarde dat wij na verzending alle gegevens vernietigen.

Op deze dienst van het Steunpunt is de privacyverklaring van het steunpunt onverkort van toepassing. Klik voor de tekst van de privacyverklaring hier.

 

Hulp bij het invullen

Indien u  vragen heeft of geholpen wil worden bij het invullen van de kaart kunt u hulp vragen bij uw eigen hulpverlener of een afspraak maken met Hulpkaart Utrecht voor ondersteuning en advies bij het opstellen van de kaart.  Zie onze contactgegevens.

Maak je eigen crisiskaart

Eigen hulpkaart

Wilt u meer weten over de crisiskaart, of wilt u een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van Crisiskaart Utrecht, op info@crisiskaartutrecht.nl of telefonisch: 030 2333884 (ma / do van 09.30 - 12.30 uur)

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

Bijhouden van de kaart

Het kan voorkomen dat na een periode uw gegevens niet meer actueel zijn. U kunt dan een nieuwe kaart aanmaken en deze wordt u opnieuw  gratis toegezonden.

Ik ga akkoord met de privacy policy van Hulpkaart Utrecht

Crisiskaart Utrecht
(t) 030 23 69 320
(e) info@crisiskaartutrecht.nl
(w) www.crisiskaartutrecht.nl

Bezoekadres
Steunpunt GGZ
Kaatstraat 18
3513 BK te Utrecht